Herätyskokoukset Hämeenpuistossa 2019

Pidämme säännöllisesti todistus- ja herätyskokouksia. Järjestämme näitä herätyskokouksia ympäri vuoden Tampereen ydinkeskustan tuntumassa osoitteessa Hämeenpuisto 39 A.

Tila, jossa herätyskokouksia pidetään, sijaitsee aivan vastapäätä Tampereen Työväen Teatteria.

Hämeenpuisto

Herätyskokoukset ovat luonteeltaan evankelioivia. Kokouksissa tuodaan esille ja opetetaan myös uskon ja uskonelämän perusasioita. Lisäksi kuulet tilaisuuksissa henkilökohtaisia uskoontulotodistuksia ja todistuksia Jumalan teoista Jeesuksen seuraajien elämässä.

Herätyskokouksia järjestetään jokaisen parillisen viikon sunnuntaina. Muutamat poikkeukset – esimerkiksi seurakunnan tapahtumien tähden – ovat mahdollisia. Tarkista tilaisuuksien ajankohdat viereisestä kokousohjelmasta.

Herätyskokoukset alkavat klo 18:00. Ovet kokoustilaan avautuvat noin 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuudet kestävät noin 1 - 1,5 tuntia.

Jokaisen kokouksen ja tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus keskusteluun, sielunhoitoon ja esirukouspalveluun.

Raamattu

Tervetuloa kuuntelemaan hengellisiä lauluja, todistuksia Herran teoista ja evankeliumia eli hyvää sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta.

Tätä sivua ja uusia kokousajankohtia päivitetään säännöllisesti. Seuraa ilmoitteluamme herätyskokouksista tältä sivulta.

Herätyskokousten ajankohdat 2019

Tammikuussa

• Sunnuntaina 13.1. klo 18:00
  • Sunnuntaina 27.1. klo 18:00

Helmikuussa

• Sunnuntaina 10.2. klo 18:00
  • Sunnuntaina 24.2. ei ole herätyskokousta

Maaliskuussa

• Sunnuntaina 10.3. ei ole herätyskokousta
  • Sunnuntaina 24.3. ei ole herätyskokousta

Huhtikuussa

• Sunnuntaina 7.4. klo 18:00
  • Sunnuntaina 21.4. ei ole herätyskokousta seurakunnan pääsiäisleirin vuoksi

Toukokuussa

• Sunnuntaina 5.5. klo 18:00
  • Sunnuntaina 19.5. klo 18:00

Suurempi kartta tästä.

Saapuminen pyörätuolilla tai rollaattorin, lastenvaunujen tai -rattaiden kanssa

Herätyskokoukset Hämeenpuisto 39 A:ssa

Huhtikuussa

• Sunnuntaina 7.4. klo 18:00

Toukokuussa

• Sunnuntaina 5.5. klo 18:00
  • Sunnuntaina 19.5. klo 18:00

Yhteinen illanvietto ma 29.4. klo 17:15

• Kielityöryhmän kokoontuminen.
  • Huollamme varusteita.

Evankelioimispäivät ke 1.5. - la 4.5.

Evankeliointia eri kohteissa.

Kokoukset Tampereella