Hyvän sanoman tilaisuudet 2019

Pidämme Rovaniemellä säännöllisesti Hyvän sanoman tilaisuuksia osoitteessa Vartiokatu 18-22 C. Käynti tiloihin tapahtuu sisäpihan kautta. Tilat sijaitsevat katutasossa.

Vartiokatu

Hyvän sanoman tilaisuudet pidetään sunnuntaisin klo 16:00. Muutamat poikkeukset – esimerkiksi seurakunnan tapahtumien tähden – ovat mahdollisia. Tarkista tilaisuuksien ajankohdat viereisestä kokousohjelmasta.

Hyvän sanoman tilaisuuksissa julistetaan evankeliumia Kristuksesta Jeesuksesta sekä sanoin että sävelin. Kokouksissa myös kuulet todistuksia Herran suurista pelastusteoista ja siitä, mitä Jeesus eri ihmisten kohdalla on tehnyt ja aikaansaanut ja miten Hän on ilmestynyt meidän elämäämme. Tilaisuuksissa myös käydään läpi Raamatun opetuksia. Jokaisen kokouksen ja tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus keskusteluun, sielunhoitoon ja esirukouspalveluun.

Löydät Hyvän sanoman tilaisuuksien ajankohdat myös kaupunkilehti Uuden Rovaniemen Seurapalstalta keskiviikkoisin ja Lapin Kansan Seuratoimintapalstalta perjantaisin. Tilaisuudet löydät otsikolla "Hyvän sanoman tilaisuudet sunnuntaisin".

Tule Rovaniemeltä ja kauempaakin rohkeasti kuuntelemaan evankeliumia eli ilosanomaa Herrasta Jeesuksesta, todistuksia Herran suurista teoista ja Jumalan sanan julistusta ja opetusta.

Tätä sivua ja uusia kokousajankohtia päivitetään säännöllisesti. Seuraa ilmoitteluamme Hyvän sanoman tilaisuuksista tältä sivulta.

Tilaisuuksien ajankohdat 2019

Tammikuussa

• Sunnuntaina 6.1. klo 16:00
  • Sunnuntaina 13.1. klo 16:00
  • Sunnuntaina 20.1. klo 16:00
  • Sunnuntaina 27.1. klo 16:00

Helmikuussa

• Sunnuntaina 10.2. klo 16:00
  • Sunnuntaina 17.2. klo 16:00
  • Sunnuntaina 24.2. klo 16:00

Suurempi kartta tästä.

Herätyskokoukset Hä­meen­puis­to 39A:ssa

Tammikuussa

• Sunnuntaina 13.1. klo 18:00
  • Sunnuntaina 27.1. klo 18:00

Helmikuussa

• Sunnuntaina 10.2. klo 18:00

Esite- ja traktaattipöytä Rovaniemellä pe 1.3. klo 10:00-14:00 ja pe 15.3. klo 10:00-14:00

Esite- ja traktaattipöytä Ro­va­nie­mel­lä kaup­pa­kes­kus Rin­teen­kul­mas­sa.

Tervetuloa tu­tus­tu­maan hengel­li­siin asioihin!

Kokoukset Tampereella

Tänään, 21.02.