Työ Rovaniemellä

Rovaniemellä kokoontuu yhteen pieni uskovien joukko. Olemme kokoontuneet säännöllisesti jo vuodesta 2006 alkaen.

Viikolla kokoonnumme raamattutunnille sekä rukoilemaan ja sunnuntaisin pidämme Rovaniemen ydinkeskustassa Hyvän sanoman tilaisuuksia. Lue lisää raamattutunneistamme tästä ja Hyvän sanoman tilaisuuksista tästä.

Viikoittaisten tilaisuuksien lisäksi järjestämme Rovaniemen kaupungin alueella myös muita todistus- ja evankeliointikokouksia ja tapahtumia ja viemme evankeliumia Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta eteenpäin mm. jakamalla evankelioivaa materiaalia ja hengellistä luettavaa.

Kokouksien ulkopuolellakin vietämme aikaa yhdessä; harjoitamme keskinäistä yhteyttä mm. retkeillen ja viettäen luonnonkin keskellä aikaa rukouksessa ja sanan äärellä.

Tampereen Paikallisseurakunta on tukemassa Rovaniemen työtä mm. rukoillen ja ollen mahdollisuuksien mukaan mukana Rovaniemellä kokouksissa ja tapahtumissa.

Rovaniemen työn on tarkoitus johtaa ajallaan itsenäisen ja paikallisen seurakunnan syntymiseen. Kuulumme toistaiseksi Tampereen Paikallisseurakunnan yhteyteen.

Tiedustele rohkeasti meiltä tarkemmin kokouksistamme, tilaisuuksistamme ja tapahtumistamme.

Pirkka Kyppö

Rovaniemen työn vastuunkantajana ja yhteyshenkilönä toimii Pirkka Kyppö. Lue Pirkan terveiset ja rovaniemeläisten uskoontulo­to­dis­tuk­sia ja kirjoituksia täältä.

Tiedustele kokouksista ja toiminnasta:

Pirkka Kyppö

Evankelioimispäivät marras­kuussa

• Tiistai 5.11.
  • Keskiviikko 6.11.

Evankelioimispäivät joulukuussa

• Tiistai 3.12.
  • Keskiviikko 4.12.

Veljespäivät-viikonloppu la 28.12. - su 29.12.

Vanhemmisto-, vastuunkantaja-, julistus- ja opetustyössä palvelevat veljet kokoontuvat.

Tiedote

Sivustoa koskeva tekninen tiedote.

Ota yhteyttä -lomakkeen toiminnossa ilmennyt tekninen ongelma on korjattu ja lomake toimii jälleen.

Kokoukset Tampereella

Tulevat tilaisuudet