Työ Rovaniemellä

Rovaniemellä kokoontuu yhteen pieni uskovien joukko. Olemme kokoontuneet säännöllisesti jo vuodesta 2006 alkaen.

Viikolla kokoonnumme raamattutunnille sekä rukoilemaan ja sunnuntaisin pidämme Rovaniemen ydinkeskustassa Hyvän sanoman tilaisuuksia. Lue lisää raamattutunneistamme tästä ja Hyvän sanoman tilaisuuksista tästä.

Viikoittaisten tilaisuuksien lisäksi järjestämme Rovaniemen kaupungin alueella myös muita todistus- ja evankeliointikokouksia ja tapahtumia ja viemme evankeliumia Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta eteenpäin mm. jakamalla evankelioivaa materiaalia ja hengellistä luettavaa.

Kokouksien ulkopuolellakin vietämme aikaa yhdessä; harjoitamme keskinäistä yhteyttä mm. retkeillen ja viettäen luonnonkin keskellä aikaa rukouksessa ja sanan äärellä.

Tampereen Paikallisseurakunta on tukemassa Rovaniemen työtä mm. rukoillen ja ollen mahdollisuuksien mukaan mukana Rovaniemellä kokouksissa ja tapahtumissa.

Rovaniemen työn on tarkoitus johtaa ajallaan itsenäisen ja paikallisen seurakunnan syntymiseen. Kuulumme toistaiseksi Tampereen Paikallisseurakunnan yhteyteen.

Tiedustele rohkeasti meiltä tarkemmin kokouksistamme, tilaisuuksistamme ja tapahtumistamme.

Pirkka Kyppö

Rovaniemen työn vastuunkantajana ja yhteyshenkilönä toimii Pirkka Kyppö. Lue Pirkan terveiset ja rovaniemeläisten uskoontulo­to­dis­tuk­sia ja kirjoituksia täältä.

Tiedustele kokouksista ja toiminnasta:

Pirkka Kyppö

Herätyskokoukset Hä­meen­puis­to 39A:ssa

Tammikuussa

• Sunnuntaina 13.1. klo 18:00
  • Sunnuntaina 27.1. klo 18:00

Helmikuussa

• Sunnuntaina 10.2. klo 18:00

Esite- ja traktaattipöytä Rovaniemellä pe 1.3. klo 10:00-14:00 ja pe 15.3. klo 10:00-14:00

Esite- ja traktaattipöytä Ro­va­nie­mel­lä kaup­pa­kes­kus Rin­teen­kul­mas­sa.

Tervetuloa tu­tus­tu­maan hengel­li­siin asioihin!

Kokoukset Tampereella

Tänään, 21.02.