Evankelioimismatka Lappiin

Kaunis maisema matkalta.

Lähdin seurakunnan lähettämänä evankelioimismatkalle Lappiin heinäkuussa 2022.

Matkan perusteena oli tahto viedä evankeliumia eteenpäin, sillä Raamattu sanoo, että "Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö" (1. Piet. 3:18) ja että "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen" (Mark. 16:15-16).

Matka oli pitkä ja evankeliumin vastaanottamisen mahdollisuus oli jälleen tarjolla monelle ihmiselle. Toivon ja rukoilen, että vielä moni ihminen Lapissa – ja muuallakin – tekee parannuksen synneistään ja lähtee seuraamaan Jeesusta saaden Häneltä iankaikkisen elämän!

Nyt palattuani kotiin Tampereelle, seurakunnan keskelle, voin katsoa taaksepäin ja todeta, että Herra "on antanut matkani onnistua" (1. Moos. 24:56).

Matkalla näin myös Herran hienon ja kauniin kädenjäljen moninaisissa eri asioissa. Katso kuvia matkalta täältä.

Miika Koskela
Heinäkuu, 2022

Vaikka omat väärät valinnat olisivatkin johtaneet sinut tuskaan ja ahdistukseen, Jumala siitä huolimatta rakastaa sinua; mutta Hänen rakkautensa on kutsuvaa laatua. Hän kutsuu pois poluilta, jotka on itse valittu ja ilmoittaa: "Ja sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: 'Tässä on tie, sitä käykää'" (Jes. 30:21).

Lue kirjoitus "Kutsu eksyneille lampaille" kokonaisuudessaan täältä.