Seurakunnalle 8.9.2023 – Evankelioimismatkat Lappiin

Raamattu toteaa Filippuksesta, että hän "...meni Samarian kaupunkiin ja saarnasi heille Kristusta" (Ap. t. 8:5).

Evankeliumin saarnaaminen, julistaminen ja tarjolla pitäminen on seurakunnan yksi keskeisistä tehtävistä ja toimista.

Seurakunnan lähettämänä matkustin - tänä vuonna kahdestikin - kotipaikkakunnaltani Tampereelta kauas pohjoiseen viemään evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta monille ihmisille.

Matkat olivat pitkiä, hyviä ja onnistuneita matkoja.

Rukoukseni ja toivoni on se, että mahdollisimman moni ihminen ottaisi vastaan heille tarjolla pidetyn elämän sanan (Fil. 2:16) sekä innostaa teitä – rakkaat veljeni ja sisareni Kristuksessa – viemään innokkaasti evankeliumia eteenpäin (1. Kor. 15:58, 2. Kor. 9:2).

Miika Koskela
8.9.2023

Raamattu ilmoittaa, että "...kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla..." (Room. 3:23) ja että "...kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet..." (Room. 3:12). Tämä on ihmisen tila pyhän ja vanhurskaan Jumalan edessä. Ihmiskunta on syntiin langennut ja Jumalalle selkänsä kääntänyt.

Synti ei ole vähäpätöinen asia. Siihen ei tulisi kenenkään suhtautua kevytmielisesti ja välinpitämättömästi. Raamattu ilmoittaa vakavin ja painavin sanoin, että "...synnin palkka on kuolema..." (Room. 6:23), ja että "...teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa..." (Jes. 59:2). Synti erottaa ihmisen Jumalasta – sekä tässä ajassa että iankaikkisesti ajan rajan tuolla puolen iankaikkisuudessa (2. Tess. 1:9, Fil. 3:18-19, Matt. 25:46).

Lue kirjoitus "Evankeliumin sana" kokonaisuudessaan täältä.