Herra paransi minut

Useita vuosia - yli vuosikymmen sitten – sairastuin siten, että se rajoitti voimakkaasti elämääni. Tilanne oli hyvin vaikea, eikä elimistöni ongelmiin löytynyt ratkaisua – maamme hyvän terveydenhuollon ponnisteluista huolimatta.

Herra, joka on luonut ihmisen – tehnyt hänet maan tomusta (1. Moos. 2:8) – tietää kuitenkin luomansa ihmisen kaikki asiat ja kaikki tilanteet sekä sen, kuinka ne ratkaistaan. Hän – niin halutessaan ja kun se Hänen hyvään tahtoonsa sopii – voi parantaa ihmisen aivan mistä tahansa sairaudesta.

Seurakunnan, jonka jäsen olen, kokouksissa rukoilimme useasti Herran ilmestymistä asiassa. Herra kuuli rukouksemme ja ilmestyi parantaen minut täysin. Nyt olen saanut jo monta vuotta olla vapaa kaikista tuon sairauden mukanaan tuomista oireista, vaivoista ja rajoitteista.

Nyt, kun Herra on antanut minulle ruumiini terveyden, tahdon antaa ruumiini "eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi" (Room. 12:1) ja palvella Häntä innokkaasti hyvällä mielellä.

Kiitos Herralle, parantajalleni!

Miika Koskela
Tampere, Tammikuu 2020

Tiedote 1.6.2020

Suomea ollaan nyt avaamassa koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-taudin leviämisen hillitsemiseksi aiemmin tehtyjen rajoitustoimenpiteiden jälkeen.

Tiedote 18.4.2020

Seurakunta vallitsevissa poikkeusoloissa

Epidemia – koronaviruksen aiheuttama COVID-19-tauti – jatkaa Suomessa etenemistään ja vaikutustaan.

Tilanne on jatkunut keskuudessamme nyt jo jonkin aikaa.

Tiedote 18.3.2020

Suomen Valtioneuvosto on tällä viikolla ilmoittanut yhteiskunnassa tarvittavista toimenpiteistä ja suosituksistaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi.