Kirje sinulle

Kynä ja paperia

Halusin kirjoittaa sinulle.

Halusin kirjoittaa sinulle Jeesuksesta, johon olen itse saanut tutustua, johon uskon ja jota seuraan.

Olen jo useita vuosia saanut olla uskossa ja aktiivisena seurakuntamme jäsenenä – ja yhä edelleen olen.

Seurakuntamme kokouksissa olen saanut kuulla, mitä Raamattu opettaa parannuksesta, kasteesta, uskosta, Jeesuksesta ja Hänen seuraamisestaan sekä iankaikkisuudesta.

Kun olen halunnut tehdä ja toimia kuulemieni Raamatun opetusten mukaan, niin olen saanut Jeesukselta hyvän elämän tässä ajassa sekä myös iankaikkisen elämän. Vain Jeesus voi auttaa ihmistä tässä elämässä – ja mikä tärkeintä, iankaikkisuusasioissa.

Halusin kirjoittaa sinulle ja kertoa näistä asioista, sillä Jeesus rakastaa sinua ja tahtoo pelastaa myös sinut (1. Tim. 2:1-4). Hän tahtoo, että sinäkin pääsisit taivaaseen Hänen luokseen, sinne, missä kaikki on aina hyvin.

Toivon ja rukoilen, että sinäkin ottaisit vastaan Jeesuksen tarjoaman pelastuksen, tekisit parannuksen, pelastuisit ja pääsisit kerran taivaaseen.

Otathan vastaan sen, mitä Jeesus sinulle lahjana tarjoaa?

Kaikkea hyvää sinulle!

Miika Koskela
Tampere, Toukokuu 2020

Tiedote 1.6.2020

Suomea ollaan nyt avaamassa koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-taudin leviämisen hillitsemiseksi aiemmin tehtyjen rajoitustoimenpiteiden jälkeen.

Tiedote 18.4.2020

Seurakunta vallitsevissa poikkeusoloissa

Epidemia – koronaviruksen aiheuttama COVID-19-tauti – jatkaa Suomessa etenemistään ja vaikutustaan.

Tilanne on jatkunut keskuudessamme nyt jo jonkin aikaa.

Tiedote 18.3.2020

Suomen Valtioneuvosto on tällä viikolla ilmoittanut yhteiskunnassa tarvittavista toimenpiteistä ja suosituksistaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi.