Vapaa palvelemaan

Miika Koskela

Aiemmin kirjoittamassani todistuksessa kerroin, kuinka totuus teki minut vapaaksi. Tahdon nyt kertoa hieman lisää tuosta vapaudesta, jonka Herra Jeesus on minulle antanut.

Kun Jeesus tekee ihmisen vapaaksi – kuten teki minutkin –, niin hän tulee todellisesti vapaaksi (Joh. 8:36). Vapaaksi synnistä, vapaaksi maailmallisuudesta, vapaaksi maailmasta ja sen himosta sekä kaikesta muusta, mikä on vastoin Herran – meidän tosi parhaaksi olevaa – tahtoa (1. Joh. 2:15).

Tämän kaiken lisäksi Herra vapauttaa ihmisen myös palvelemaan Häntä. Sen olen saanut itse, henkilökohtaisesti, kokea.

Seurakunnan jäsenenä ollessani ja vaeltaessani olen halunnut ja tahtonut olla siellä, missä tehdään Jumalan valtakunnan työtä. Herraa palvellessa mielekästä tekemistä riittää koko elämän aivan jokaiseen päivään, eikä minulla ole ollenkaan ns. vapaa-ajan ongelmia.

Herraa palvellessa vaellukseni ei ole enää – kuten Pietari sanoo – turha isiltä peritty vaellus (1. Piet. 1:18), vaan elämäni jokaisella päivällä on tarkoitus ja merkitys. Saan palvella Herraa ja päästä kerran Jumalan iankaikkiseen valtakuntaan, taivaaseen.

Toivon ja rukoilen, että Herra Jeesus saa vapauttaa sinutkin, antaa sinulle mielekkään elämän ja innon palvella Herraa tässä ajassa sekä ennen kaikkea iankaikkisen elämän. Tahdothan ottaa sen vastaan?

Miika Koskela
Tampere, Lokakuu 2020

Tiedote 4.10.2020

Epidemia – koronaviruksen aiheuttama COVID-19-tauti – jatkaa Suomessa vaikutustaan.

Muutaman kuukauden rauhallisemman vaiheen jälkeen tartuntojen määrä on jälleen kääntynyt selvään nousuun – niin kuin oli odotettavissakin – ja maassamme on nyt ylitetty kymmenen tuhannen todetun COVID-19-taudin tartunnan raja.

Suunta ja tilanne on – tällä hetkellä – selkeästi huolestuttava ja vakava.

Tiedote 1.6.2020

Suomea ollaan nyt avaamassa koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-taudin leviämisen hillitsemiseksi aiemmin tehtyjen rajoitustoimenpiteiden jälkeen.

Tiedote 18.4.2020

Seurakunta vallitsevissa poikkeusoloissa

Epidemia – koronaviruksen aiheuttama COVID-19-tauti – jatkaa Suomessa etenemistään ja vaikutustaan.

Tilanne on jatkunut keskuudessamme nyt jo jonkin aikaa.

Tiedote 18.3.2020

Suomen Valtioneuvosto on tällä viikolla ilmoittanut yhteiskunnassa tarvittavista toimenpiteistä ja suosituksistaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi.