Tiedote 1.6.2020

Suomea ollaan nyt avaamassa koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-taudin leviämisen hillitsemiseksi aiemmin tehtyjen rajoitustoimenpiteiden jälkeen.

Tästä päivästä – 1.6.2020 – lähtien maassamme on aiemmin ilmoitettujen määräysten ja suositusten jälkeen jälleen mahdollista järjestää yli 10 henkilön kokoontumisia.

----

Tampereen Paikallisseurakunta haluaa olla varmistamassa jäsentensä mahdollisimman turvallisen kokoontumisen ja myös, että muidenkin on turvallista tulla Herran sanan kuuloon.

Katsomme, että kaikkien – riskiryhmäläistenkin – tulee voida ja uskaltaa tulla mukaan kokouksiin turvallisin ja hyvin mielin.

Vaikka riski sairastua COVID-19-tautiin näyttää Suomessa ainakin toistaiseksi pienentyneen, se on kuitenkin yhä merkittävä, ja lisäksi tauti on edelleen yhtä vaarallinen kuin silloin, kun nyt purettavat rajoitukset ilmoitettiin. Kyseinen tauti on sairastuttanut maailmalla miljoonia ihmisiä ja Euroopassakin paljon. Tartuntoja ilmenee – myös Suomessa – koko ajan lisää. Osa sairastuneista on sairastunut hyvinkin vaikeasti.

Tahdomme siksi olla mahdollisimman pitkälle vakuuttuneita, että kenenkään terveys ei vaarannu tilaisuuksissamme ja tapahtumissamme.

Seurakunnan vanhimmat – johtavat veljet – katsovat parhaaksi, vastuulliseksi ja tässä vaiheessa ainoaksi oikeaksi vaihtoehdoksi sen, että seurakunta ei vielä toistaiseksi palaa järjestämään kokouksia ja toimimaan epidemiaa edeltävillä tavoilla.

----

Seuraamme epidemiatilanteen kehitystä ja etenemistä maassamme ja palaamme oikealla ajalla pienempien ryhmien yhteydestä koko seurakunnan yhteen kokoontumisiin eri kokoustiloissamme.

----

Seurakunta jatkaa edelleen vaellusta, kilvoitusta, rakentumista ja evankeliumin työtä samoin kuin olemme toimineet koko epidemiatilanteen ajan – 15.3. alkaen. Kts. Tiedote 18.4.2020.

----

Kaivatessasi Herraa Jeesusta Kristusta, yhteyttä hänen kanssansa, rohkaisua, tukea jne., sinun ei tarvitse jäädä yksin ja odottaa kokouksien alkamista!

Olemme koko ajan auttamassa ja tukemassa sekä Herraa ja sielun pelastusta etsiviä että Jumalan tahdon – Raamatun opetuksien – tiellä eteenpäin kaipaavia ja pyrkiviä ihmisiä kaikkialta Suomesta.

Seurakunnan vanhimmat, työntekijät ja vastuuhenkilöt ovat mahdollisimman laaja-alaisesti sekä tavattavissa että puhelimitse ja sähköpostitse tavoitettavissa.

Voit halutessasi toimittaa meille myös rukousaiheitasi. Rukoilemme kaikkien meille toimitettujen rukousaiheiden puolesta.

Kaikki yhteydenotot, keskustelut, rukousaiheet ja asiat käsittelemme luottamuksella. Ota rohkeasti yhteyttä!

Mikko Ruotsalainen
Seurakunnan työntekijä
Tampere, 1.6.2020

Tiedote 1.6.2020

Tiedote 18.4.2020

Seurakunta vallitsevissa poikkeusoloissa

Epidemia – koronaviruksen aiheuttama COVID-19-tauti – jatkaa Suomessa etenemistään ja vaikutustaan.

Tilanne on jatkunut keskuudessamme nyt jo jonkin aikaa.

Tiedote 18.3.2020

Suomen Valtioneuvosto on tällä viikolla ilmoittanut yhteiskunnassa tarvittavista toimenpiteistä ja suosituksistaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi.